CONTACTEER ONS:     +32 3 304 92 82  |     info@vbtruckstrailers.be

icoon2ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

servicewagenBij Van Bogaert Trucks & Trailers kan u terecht voor alle onderhouds- en herstellingswerken aan al uw rollend materieel : vrachtwagens, trailers, bussen of (landbouw)machines.
Wij beschikken over de nodige know-how, infrastructuur en apparatuur. Een goed en kwalitatief onderhoud is essentieel om panne te voorkomen !

Panne is onverwachte stilstand en dat wil u vanzelfsprekend vermijden. Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen bieden wij onderhoudscontracten aan, afgestemd op uw behoeften. Zo loopt alles ‘gesmeerd’ en kan u zorgeloos de weg op.


Mocht u toch ergens in panne staan, dan kan u ook rekenen op onze 24H depannageservice. We beschikken over een compleet uitgeruste servicewagen.
Ook als uw voertuig moet gekeurd worden, zijn wij de ideale partner. We kijken uw voertuig volledig na en maken het klaar voor de keuring. Indien u wenst, kunnen wij het voertuig voor u laten keuren, zodat u geen tijd hoeft te verliezen en u zich volledig kan concentreren op uw core-business.

 

 

turbos hoet