CONTACTEER ONS:     +32 3 304 92 82  |     info@vbtruckstrailers.be

icoon1WIE ZIJN WE

Welkom bij Van Bogaert Trucks & Trailers

Reeds als kind was zaakvoerder Christof Van Bogaert gepassioneerd door motorvoertuigen. Na het verwerven van heel wat ervaring als werknemer bij o.a. Volvo Trucks, Mercedes,… resulteerde dit in 2007 tot de opstart van zijn bijberoep. In 2011 werd de stap gezet naar een volwaardige eenmanszaak.
2016 werd vervolgens een jaar vol verandering en groei. De werkplaats in Tielrode werd te klein en er kwam nood aan extra personeel.
In het industriepark van Melsele vond Christof de perfecte locatie en de geboorte van de BVBA werd een heuglijk feit.

Onze waarden

Van Bogaert Trucks & Trailers staat voor een gedegen kennis, persoonlijk contact, een klantvriendelijke aanpak en een snelle service. Dankzij een ruime stock en een goede relatie met onze leveranciers, staan we garant voor een efficiënte afhandeling van uw onderhouds- of herstellingswerken.
Daarbij kunnen we rekenen op onze bekwame mecaniciens, elk met een ruime ervaring o.a. als meestergast bij Volvo Trucks en Mercedes en als allround mecanicien bij Renault.
Dankzij deze gezamenlijke kennis van diverse merken kunnen we als team voor elke klant en elk voertuig op zoek gaan naar de beste oplossing.

Onze toekomstvisie

Het is onze ambitie om te blijven vernieuwen en mee te zijn met de tijd. Zo maken we steeds gebruik van de nieuwste software voor diagnosestelling. We leggen ons ook toe op nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo behaalden we verschillende certificaten, zoals: Een Certificaat voor rem-en luchttechnieken (Haldex), een erkeningscertificaat installateur tachografen en snelheidsbegrenzer, alsook een certificaat HEV voor werken aan hybide voertuigen.

Onze ligging

Onze ligging - in het industriepark van Melsele, vlakbij de afrit van de E17 ter hoogte van Kruibeke, dicht bij de Antwerpse Ring, de haven,… - is de perfecte uitvalbasis voor het verzorgen van depannages en zorgt ervoor dat wij ook voor onze klanten gemakkelijk bereikbaar zijn.